Vlaams Spellenarchief
             
   
Welkom bij de grootste Nederlandstalige database met recensies over bord- en gezelschapsspellen uit binnen- en buitenland.

Het Zin in Werk Spel
ThemaHet Zin in Werk Spel

...Vertaling beschikbaar.

Blaak Rita, Godschalk Bert & Jansen Bertram
2009
educatief
vaardigheid
...
...
...
...
N
...
25,00 EUR 
BelgiŽ 
 
  
Recensie:
Korte omschrijving:

Bij dit begeleidingsspelspel staan 2 vragen centraal: wat zoek ik in mijn werk? en: wat vind ik in mijn werk? Daarna komt de cruciale reflectievraag: wat doe ik als wens en werkelijkheid niet overeenkomen?

Uitgebreid:

Informatie op de doos: Wat verwacht ik van mijn werk? En wat kan mijn werkgever van mij verwachten? Waar ligt mijn passie en waar zie ik als een berg tegenop? Met Het Zin in Werkspel ga je op zoek naar antwoorden op deze en vele andere indringende vragen. Mensen en organisaties zijn voortdurend in ontwikkeling. Alle reden om de wederzijdse verwachtingen op elkaar af te stemmen. Dit spel maakt je niet alleen bewust van je behoeften, wensen, emoties en zin in werk, je ontdekt ook wat de echte waarde is van je werk en je wordt je bewust van de knelpunten die je belemmeren. Het spel is geschikt voor iedereen die meer uit zijn werk wil halen. je kunt het gebruiken bij: - de opening van een vergadering, - een lunchwandeling, - de voorbereiding van een functionerings-, motivatie- of ontwikkelingsgesprek, - de zoektocht naar een nieuwe uitdaging of een andere baan (team)trainingen, - individuele coaching en loopbaanbegeleiding.

Legende:

(uitleg van de symbolen die onder de spelfoto kunnen verschijnen)


beoordeling als gezinsspel: van 1 tot 4 (van heel zwak tot uitstekend)
educatieve beoordeling: van 1 tot 4 (van heel zwak tot uitstekend)
dit spel heeft een duidelijke educatieve meerwaarde
  spelregels beschikbaar in pdf-formaat
punten eerste indruk, na één keer het spel gespeeld te hebben
       
     
L10 Web Stats Reporter 3.15