Vlaams Spellenarchief
             
   
Welkom bij de grootste Nederlandstalige database met recensies over bord- en gezelschapsspellen uit binnen- en buitenland.

Bazar Bizarre Junior
GigamicBazar Bizarre Junior

Vertaling beschikbaar.

Zeimet Jacques
2018
combinatie
deductie
educatief
2
6
vanaf 5 8j
15'
N
heel simpel
10,00 EUR 
Duitsland 
 
  
Recensie:
Korte omschrijving:

Vier pionnen in 4 verschillende vormen (spook, kikker, kuiken, varken) in 4 kleuren. Op de kaarten worden de figuren afgebeeld, soms in juiste kleuren, soms in foute kleuren. Alle spelers proberen zo snel mogelijk de juist afgebeelde figuren te grijpen.

Uitgebreid:

Dit spel is een vereenvoudigde versie van het spel Vlotte Geesten. Bij het gewone spel spelen de spelers om het snelst en grijpen ze naar die ene juiste figuur op de kaart of naar de kleur/vorm die niet fout werd aangegeven. Deze versie is hl gemakkelijk in vergelijking met de andere versie. Het flexibel denken wordt hier beperkt. Enkel zaken die juist afgebeeld staan, mogen gegrepen worden. Er werd in de spelregels ook een moeilijkheid voorzien door het zwarte spook dat bepaalt dat geen enkele figuur mag gegrepen worden. Op het doosje staat vermeld dat het spel vanaf 4 jaar kan gespeeld worden. Al heel snel kunnen de spelers overgaan naar de moeilijkere versie van het spel.

Legende:

(uitleg van de symbolen die onder de spelfoto kunnen verschijnen)


beoordeling als gezinsspel: van 1 tot 4 (van heel zwak tot uitstekend)
educatieve beoordeling: van 1 tot 4 (van heel zwak tot uitstekend)
dit spel heeft een duidelijke educatieve meerwaarde
  spelregels beschikbaar in pdf-formaat
punten eerste indruk, na één keer het spel gespeeld te hebben
       
     
L10 Web Stats Reporter 3.15