Vlaams Spellenarchief
             
   
Welkom bij de grootste Nederlandstalige database met recensies over bord- en gezelschapsspellen uit binnen- en buitenland.

Jumpin'
SmartJumpin

Vertaling beschikbaar.

Peeters Raf
2016
deductie
puzzel
combinatie
1
1
vanaf 5 ŗ 8j
16' tot 45'
andere
oplopend
10,00 EUR 
BelgiŽ 
 
Onderscheiding in 2017, BelgiŽ, Speelgoed van het Jaar   
  
Recensie:
Korte omschrijving:

Probeer, bij iedere opdracht opnieuw, alle konijnen uit de opgave in een van de bruine hollen te verstoppen. Doe dit door telkens over hindernissen (vossen, paddestoelen en andere konijnen) te springen.

Uitgebreid:

Opnieuw een prachtspel van Smart !!! Het doel is heel simpel: verplaats je konijnen door telkens over hindernissen te springen (systeem 'solitair') en zorg ervoor dat ze allemaal in een bruin hol terecht komen. Hoe moeilijker de opdrachten, hoe meer spelonderdelen er gebruikt worden bv. vossen. Deze kan je dan enkel voor- en achteruit verplaatsen. Wanneer alle konijnen in een bruin hol zitten, kan/mag je verder met de volgende opdracht. De oplossingen kan je opnieuw aan het einde van het opdrachten boekje terugvinden. Wij kunnen dergelijke spellen alleen maar aanbevelen !! Mooi en degelijk materiaal, snel aan te leren, eenvoudige opdrachten om het spel te leren kennen maar telkens een tikkeltje moeilijker... En 'must have' voor liefhebbers van dit soort spellen.

Legende:

(uitleg van de symbolen die onder de spelfoto kunnen verschijnen)


beoordeling als gezinsspel: van 1 tot 4 (van heel zwak tot uitstekend)
educatieve beoordeling: van 1 tot 4 (van heel zwak tot uitstekend)
dit spel heeft een duidelijke educatieve meerwaarde
  spelregels beschikbaar in pdf-formaat
punten eerste indruk, na één keer het spel gespeeld te hebben
       
     
L10 Web Stats Reporter 3.15