Vlaams Spellenarchief
             
   
Welkom bij de grootste Nederlandstalige database met recensies over bord- en gezelschapsspellen uit binnen- en buitenland.

Dinosaurs Mystic Islands
SmartDinosaurs Mystic Islands

Vertaling beschikbaar.

Peeters Raf
2015
puzzel
deductie
1
1
vanaf 5 8j
15'
N-F-D-E-ES-I-GR
oplopend
23,00 EUR 
Belgi 
 
  
Recensie:
Korte omschrijving:

Bij Dinosaurs Mystic Islands plaats je puzzelstukken in een spelbord. Hierbij moeten de vormen van de eilanden kloppen met die in de opgave en mogen rode en groene dino's niet samen op een eiland.

Uitgebreid:

80 verschillende opdrachten op 4 verschillende niveaus. Er worden eilanden gemaakt met verschillende rechthoekige puzzelstukken waarop onderdelen van een eiland staan. Op die eilanden zijn verschillende dinosaurussen te zien. en van de regels van het spel is dat rode en groene dino's niet bij elkaar mogen staan, omdat de rode de groene anders opeten. Dit spel daagt jonge en oudere spelers uit, op verschillende niveaus. Bij de junior-opgaven krijg je meer informatie om de puzzels op de juiste plaats te krijgen. Hier wordt bijvoorbeeld aangegeven welke kleur dino op een eiland komt, hoe de vorm van de eilanden is of in welke richting de rechthoekige puzzels gelegd mogen worden. Het materiaal is echt aantrekkelijk. ook het thema sluit goed aan bij de interessevelden van de spelers.

Legende:

(uitleg van de symbolen die onder de spelfoto kunnen verschijnen)


beoordeling als gezinsspel: van 1 tot 4 (van heel zwak tot uitstekend)
educatieve beoordeling: van 1 tot 4 (van heel zwak tot uitstekend)
dit spel heeft een duidelijke educatieve meerwaarde
  spelregels beschikbaar in pdf-formaat
punten eerste indruk, na één keer het spel gespeeld te hebben
       
     
L10 Web Stats Reporter 3.15